Beheer van de oudergelden en meer!

Ouderbijdrage in 5 keer betalen

Hieronder ziet u de verschillende onderdelen van de ouderbijdrage. Geeft u alstublieft op voor hoeveel kinderen u betaald. De bijdrage voor de tussenschoolse opvang is verplicht als uw kind overblijft, de andere is vrijwillig. 

Met dit formulier kiest u er voor om in 5 keer te betalen. U betaald het eerste gedeelte nu door middel van een iDeal betaling en geeft daarmee ook toestemming om de volgende 4 maanden de overige delen te betalen. De prijzen hieronder zijn voor de eerste aanbetaling via iDeal. Het totaal van de eerste aanbetaling is dus het totaal dat per maand van uw rekening wordt afgeschreven. De bijdrage per onderdeel is: 

  • €45,00 voor de tussenschoolse opvang 
  • €50,00 voor de activiteitenbijdrage.

Voor deze betaling via iDeal maken we gebruik van Mollie payments. In het rekeningoverzicht ziet u dus ook Mollie payments als degene die de afschrijving doet. Het geld komt via hen weer op de rekening van de stichting Beheer oudergelden OBS de Schatkamer.

Voor het administreren van uw betaling registeren wij uw persoonsgegevens en het moment van betalen. Uw rekeningnummer wordt niet opgeslagen. Uiteraard gaan we hoogst vertrouwelijk om met de gegevens.

Tussenschoolse opvang
€ 9,00 per maand; Stopt na 5 keer
Activiteitenbijdrage
€ 10,00 per maand; Stopt na 5 keer
Totaal